Anica, 25 godina, Prokuplje

tražim momka za vezu

Tražim normalnog momka za vezu

O sebi: Nemam dečka već neko vreme. Prokuplje je malo mesto i teško je naći normalnog momka za ozbiljnu vezu, eventualno brak. Momci su ili neozbiljni ili bi svi samo seks. Ja sam malo drugačija devojka od devojaka za kratkotrajnu upotrebu. Imam osećanja. Romantična sam i iskrena cura. Omiljeni film mi je Lajanje na zvezde.

Nisam premazana kao neke devojke. Sve što mislim, uvek kažem ljudima u lice. Sa mnom uvek znaš na čemu si i nema neprijatnih iznenađenja. Ozbiljna sam i zrela za svoje godine, a umem da budem detinjasta i šaljiva ponekad. Volim da upoznajem dobre i kvalitetne ljude i veoma sam socijalna osoba. Ne volim da sam sama, već uvek u dobrom društvu.

Tražim: Normalnog momka za vezu. Za početak mi se javi da se upoznamo. Pošalji neku lepu i kulturnu poruku. Ne interesuje me veličina tvog polnog organa u prvoj sms poruci. Budi fin i predstavi se prvo. Kasnije bi mogli da se upoznamo lično, neka kafa za početak u nekom kafiću. Mogu da dođem i do Niša ili Leskovca ako si odatle. Nije mi problem.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Anica TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
AnicaPK TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
AnicaPK TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

devojke lični kontakti Prokuplje