Gabi, 44 godine, Loznica

žena verna u vezi za upoznavanje

Verna u vezi, nikad ne varam

O sebi: Ja sam žena koja može sve i postiže sve da uradi. Izgledam fenomenalno, ali to ne znači da sam uobražena. Naprotiv, veoma sam druželjubiva i pristupačna. Takođe sam dobar sagovornik. Umem da saslušam ljude i da im se nađem ako zatreba.

Već 20 godina radim kao frizerka u jednom salonu u Loznici. Radim skoro ceo svoj život, ali se ne osećam kao rob. Imam vremena i da se družim, i da odem negde, i da brinem o sebi. Meni moj život, ovakav kakav jeste, izuzetno prija. Imam vremena za sve.

Dobra sam i u kuhinji. Uživam da kuvam po starim receptima. Pravim odličnu gibanicu, punim ukusne paprike i sarme, a pravim i ukusne štrudle, prste da poližeš. Ne štedim svoje vreme, a ni trud. Uživam da radim i da stvaram.

Volim da dam puno, ali i očekujem puno za uzvrat. Kad su muškarci u pitanju, volim da volim i da budem voljena. Nesebično se dajem, a za uzvrat očekujem poštovanje, uvažavanje i romantičnu večeru s vremena na vreme.

Verna sam u vezi i nikad ne varam. Kad se zabavljam s jednim muškarcem, drugi za mene ne postoje. Bez obzira koliko je možda neki drugi muškarac lepši, bogatiji ili uspešniji od mog trenutnog momka, ja ne gledam u drugog. Ako sam s nekim u vezi, za mene postoji samo ta osoba i niko drugi.

Tražim: Želim da upoznam muškarca s kojim bih ostvarila nešto više osim puke veze. Tražim iskrenu ljubav. Brak takođe stoji kao opcija. Nisam se udavala, a želela bih. Nadam se samo da nije kasno.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Gabi TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Gabi TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Gabi TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: