Jaca, 26 godina, Beograd

nežna i osećajna devojka za upoznavanje

Nežna i osećajna devojka

O sebi: Mirna, tiha i povučena devojka. Ne iskazujem previše osećanja pred strancima, ali kad se malo bolje upoznamo, otvaram dušu totalno. Lepo sam vaspitana, kulturna i lepih manira. Živim u Beogradu od srednje škole. Ovde sam završila srednju medicinsku i faks. Takođe medicina i to u roku.

Bila sam odličan đak i veoma dobar student. Radim u kliničkom centru. Volim da radim s ljudima i da im pomažem. Rođaci i prijatelji prvo mene zovu kad imaju neki problem, pa tek onda idu kod doktora.

Ovako sam nežna i osećajna devojka. Ne volim kad se momci igraju mojim osećanjima i kad me lažu. Jednom sam imala momka koji me je varao sa još jednom curom, a pritom govorio kako sam mu jedina. Ne znam zbog čega je to radio. Kad sam s nekim u vezi, verna sam i nikad ne varam.

Uvek sam bila iskrena cura i otvoreno govorila na početku veze, da ako imaju potrebe za drugom devojkom, onda ja nisam cura za njih. Ne volim laž i prevaru. Uostalom, koja devojka to voli. Za momke ne znam. Možda je kod njih drugačije.

Tražim: Nekog ko se poklapa sa mojim osobinama. Iskrenog momka koji nema potrebu da vara devojke. Nekog ko je nežan i osećajan, kako bi se što bolje razumeli u vezi.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Jaca TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu u Srbiji, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Jaca TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
JacaBG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: