Milena, 29 godina, Helsinki, Finska

devojka iz dijaspore za brak

Devojka iz dijaspore za brak

O sebi: Dobra u duši. Volim da pružim ljubav i da mi bude uzvraćena. Još uvek nisam našla pravog momka za ozbiljnu vezu. Nadam se da ću uskoro upoznati nekog finog momka i uploviti u bračne vode.

Volim sport i veselu muziku, šetnju pored zaleđenih jezera i romantične momke. I sama sam romantična devojka. Još uvek se nisam udavala. To je glavni razlog zašto sam se prijavila na ovaj sajt za upoznavanje.

Ja sam devojka iz dijaspore. Živim u Finskoj, od svoje 5. godine. Svakog leta i za neke praznike sam u Srbiji. Moji roditelji mi nikad nisu dozvolili da zaboravim domovinu i zahvalna sam im na tome. Ovde u Finskoj je teško naći momka koji je sličan mentalitetu Srba. Svi su nekako hladni, nisu druželjubivi, posao-kuća i sl. Imala sam par momaka Finaca, ali nema šanse da se ikad udam za nekog od njih.

Tražim: Zato sam rešila, da preko ovog sajta za upoznavanje, pokušam da nađem momka iz Srbije za koga bih se udala i koji bi želeo da dođe da živi sa mnom u Finsku u mojoj kući (ne živim sa roditeljima više).

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Milena TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MilenaHE TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
MilenaHE TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: