Olivera, 48 godina, Kragujevac

tražim partnera za ljubav i brak

Tražim partnera za ljubav

O sebi: Znam da će mnogima biti čudno, ali nisam se još udavala. Živela sam nekim svojim načinom života. Putovala sam, provodila se i jurila za karijerom. Nikad se nisam pokajala zbog svega toga jer me je to oblikovalo kao osobu kakva sam danas, nezavisna i samostalna.

Kasnije kad sam htela da se udam, imala sam saobraćajnu nezgodu. Trebalo mi je par godina da ponovo stanem na svoje noge. Bio je to dosta težak period za mene i mislila sam da neću uspeti. Htela sam više puta da odustanem. Porodica i prijatelji koji su bili uz mene, dali su mi snage da nastavim dalje sa borbom i oporavkom. Sad se savršeno osećam, sve je to daleko iza mene. Želim ponovo da živim, da se zaljubim i nađem muža.

Tražim: Tražim partnera za ljubav i zajednički život. Nisam izbirljiva, ali mi je najbitnije da se sa voljenom osobom slažem u svakodnevnom životu. Ne volim da se svađam oko sitnica i gluposti. Trivijalne stvari me ne uzbuđuju. Podrazumeva se i da se uzajamno cenimo i poštujemo i budemo ravnopravni partneri u svemu.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Olivera TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Olivera TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Olivera TEKST PORUKE na broj 14563

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: