Simona, 47 godina, Novi Sad

razvedena mama iz Novog Sada

Razvedena mama, tražim novu ljubav

O sebi: Živim opušteno i bez nerviranja. Ne uzrujavam se zbog sitnica. Stres nikome ništa dobro nije doneo. Retko kad se upuštam u svađu. Jedino ako neko baš želi sa mnom da se svađa, pa nemam kud i moram da učestvujem u raspravi.

Na sve gledam sa lepše i vedrije strane. Veoma sam pozitivna osoba. Kažu, kako zračiš, tako privlačiš. Zbog svog pozitivnog stava, uvek sam upoznavala samo dobre i pozitivne ljude.

Razvedena mama. Udala se pre 25 godina za srednjoškolsku ljubav. Bili smo 20 godina u braku. Imamo dvoje dece, ali smo se pre desetak godina razišli. Od tada sam sama i u potrazi za novom ljubavi.

Volim da čitam i odem na neki koncert kao i dešavanja gde ima dosta ljudi jer tako uvek mogu da upoznam neku interesantnu osobu. Nadam se da će se to uskoro desiti i da će ova razvedena mama naći novu ljubav i sreću.

Trenutno živim u Novom Sadu, ali sam spremna i da se preselim po potrebi. Vojvodinu obožavam, ona je moj dom. Ne bih išla dalje od Vojvodine, ali ako osoba stvarno vredi, preselila bih se ako treba i u drugu zemlju.

Tražim: Ljubav za pod stare dane. Nekog finog muškarca s kojim bih provela ne samo lepe trenutke već uživala u dugogodišnjoj ljubavi ili braku.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Simona TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
SimonaNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Simona TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

lični oglasi, matorke Novi Sad

razvedene mame, milfare za upoznavanje