Trudna, 28 godina, Novi Sad

trudna devojka za vezu Novi Sad

Trudna sam, očekujem bebu

O sebi: Prvo da objasnim svoju situaciju. Trudna sam, očekujem bebu. Otac je pobegao glavom bez obzira kad je saznao da sam ostala u drugom stanju. Pokušao je da me natera da abortiram, ali to nije dolazilo u obzir. Nikad ne bih mogla da uradim tako nešto. Pogotovu ne tako nežnom biću koje ništa nije skrivilo. Odlučila sam da rodim. Biće muško dete.

Ne bih volela da dete odrasta bez oca. Želela bih da upoznam nekog muškarca kome ne bi bio problem da odgaja tuđe dete. To u stvari ne bi bilo tuđe dete ako bi ga on prihvatio kao svoje. Otac je onaj ko se stara o detetu, a ne ko ga napravi.

Živim u jednom selu pored Novog Sada. Imam dovoljno veliko imanje za jedan lep i komforan život. Ovde imamo sve što nam je potrebno za život u troje. I više nego dovoljno. To je kuća mojih roditelja.

Trenutno mi pomažu oko trudnoće, a kasnije će mi pomagati oko bebe. Ako budem pronašla muškarca za brak, oni bi u tom slučaju otišli da žive u stanu u Novom Sadu. Možemo i mi za Novi Sad. Dogovorićemo se.

Tražim: Pre svega muškarca koji je spreman da prihvati mene i moje dete. Ne želim da to dete u budućnosti pati ako mu ne bude pružena ljubav očuha.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Trudna TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
TrudnaNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Trudna TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

samohrana majka lični oglasi

ona traži njega za brak