Venera, 52 godine, Valjevo

matorka za vezu

Matorka za vezu

O sebi: Nezahvalno je pričati o sebi jer svako teži da za sebe kaže sve najbolje. Normalno. Ko bi protiv sebe pričao loše stvari. U mladosti sam se bavila rukometom. To je bilo baš baš davno, pre 30 godina. Ah ta divna mladost. Srećom, još uvek sam u dobroj fizičkoj kondiciji. Ono što me sada privlači su zimski sportovi, uglavnom skijanje na Kopaoniku.

Imam dva braka iza sebe i dvoje divne dece. Po jedno dete iz svakog braka. Šta reći. Prvi muž je bio pijanica i ostavila sam ga, a drugi je mene ostavio zbog kolegenice s posla. Nisam imala sreće u izboru bračnih drugova. Život ide dalje. Nema se vremena za žaljenje i suze. Vreme je za novi početak, treći po redu. Inače sam verna u vezi i nikad ne varam.

Tražim: Muškarca bez poroka kao što su alkohol i kurvanje. Ne želim da mi se jedan od dvojice bivših ponovo desi. Ako ćeš već da imaš neku manu, neka to bude nešto novo i originalno. Tražim zanimljivog starijeg muškarca za vezu ili povremena viđanja u mom ili tvom smeštaju, kraća putovanja po Srbiji i okolini. Volela bih da se ponovo osetim mladom.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Venera TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Venera TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Venera TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: