Kata, 24 godine, Novi Sad

elegantna devojka za vezu ili brak

Elegantna devojka za vezu ili brak

O sebi: Lepa, elegantna i romantična cura. Volim duge razgovore sa finim ljudima. Volim da mi veče prođe uz dobro vino i film ili neka šetnja u prirodi na mesečini.

Vodim računa o svom izgledu, a bitno mi je i kako momak izgleda u smislu da se lepo oblači i da ume da uskladi dva parčeta garderobe.

Umem dobro da saslušam osobu sa kojom razgovaram. Ne volim da budem u centru pažnje. Smatram da je to egocentrično i sebično, a ja nisam takva. Ponekad sam tiha i povučena. To ne znači da mi je razgovor ili osoba dosadna, već da pažljivo slušam sagovornika.

U vezi mi znači da se osećam zaštićeno i voljeno. Da pored mene bude neko ko će brinuti o meni i ko će umeti da organizuje atmosferu, romantične izlaske i viđanja. Dakle snalažljiv momak.

Nisam materijalista, ali mi je bitno da osoba sa kojom sam u vezi ima dobar posao i da može da planira zajedničku budućnost. Ne planiram da se udajem odmah, ali ako među nama bude nečeg ozbiljnijeg i brak može da bude jedna od opcija u skorijoj budućnosti.

Tražim: Imala sam probleme u prethodnim vezama jer sam bila s neozbiljnim momcima. Shvatali su vezu zdravo za gotovo. Nakon mesec dana veze, svako se opusti i prestane da se trudi. Veza nije samo da se započne, već treba i da se održava i neguje. Kao i ljubav. Želim da nađem momka za vezu ili brak koji bi se trudio da nam uvek bude lepo.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Kata TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
KataNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
KataNS TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: