Plava, 27 godina, Novi Sad

atraktivna plavuša za vezu

Atraktivna plavuša

O sebi: Vredna, uspešna i atraktivna plavuša. Završila sam ekonomski fakultet u roku i sa najboljim ocenama. Iako sam bila jedan od najboljih studenata, bilo je teško naći posao posle faksa. Ja sam žena lavica, tako da sam se sama izborila za svoje mesto pod suncem. Uspela sam da nađem dobar posao u jednoj stranoj firmi. Dokaz da se upornost isplati.

Dok nisam radila, imala sam slobodnog vremena za izlaske i provod, ali je problem bio nedostatak novca. Sada kada radim, problem je obrnut. Zbog posla nemam puno vremena za izlaske i upoznavanje ljudi. Želela bih na ovaj način, preko ovog sajta za upoznavanje, da upoznam nekoga za vezu ili brak.

Naučila sam da u životu ide sve korak po korak. Mislim da je tako najbolje i u ljubavi. Želim da se udam, ali prvo bih da nađem momka za vezu, a kasnije ako se poklope sve kockice, planiraćemo šta dalje.

Tražim: Nemam neki određeni tip, osim što me privlače krupniji muškarci. Kad se pojavi, da zakloni sunce. Bitna mi je ta neka harizma i da se međusobno privučemo. Za početak bih volela da se javiš, pošalješ neku sms poruku, da započnemo razgovor.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Plava TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
PlavaNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Plava TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: